Kontakta mig
NYHET 2024

Galleri Svea 23 - 25/2

Jag har den stora glädjen att meddela att en ny utställning är på gång. Sista helgen i februari kommer jag tillbaka till Galleri Svea i Gamla Stan för en ny utställning med flera nya tavlor. Hoppas vi ses!

Fredag 23/2
AW kl.16-19
Lördag 24/2
Vernissage kl.13-16
Söndag 25/2
Sista dagen kl.12-17

Galleri Svea
Köpmangatan 4
Gamla Stan, Stockholm

Alla tavlor kommer att vara till salu och priserna kommer att inkludera 25% moms och betalas via företagets Swish.

2023-05-11

Tidigare utställning

Ett stort tack till alla som besökte min utställning på Galleri Svea, Stockholm. Mellan den 6/5-11/5 kunde man se mina senaste tavlor på plats. En härlig vernissage hölls under lördagen med stor uppslutning och jag är mer än nöjd med eventet. Håll utkik på hemsidan efter kommande utställningar och bara hör av dig om du har några frågor.

I bild: Camilla Lind på Galleri Svea.

I bild: f.v "Älgarna vid Ljusnan", "Vinterblå"

 I bild: f.v. "Vinterblå", "Petra", "Vårmorgon", "Rådjur i Midsommarnatt", "Aurora"