Kontakta mig
TILL SALU

Tillgängliga originalmålningar

Dessa är de tavlor som finns till salu just nu. Vid sidan av dessa jobbar jag även med personliga beställningar. Är du intresserad av att köpa en tavla av mig så skriv ett mail.
Bor du i Stockholm är frakten gratis och till resten av Sverige brukar frakten ligga på cirka 700-1400kr (enbart räknat på fraktföretagets kostnader, jag försöker alltid att se vilket företag som erbjuder mest prisvärd frakt). 

Alla priser inkluderar 25% moms och företaget har F-skattsedel.
Alla tavlor har fått efterarbete i form av fernissa som skyddar tavlan från repor, damm och smuts.

Klicka på tavlorna för fler närbilder.

abstrakt tavla med målning av natur vatten textur

"Regnbågsstad"

100x150cm

En drömmande tavla med en stad i fjärran. Alla färger gör mig glad samtidigt som tavlan har en lugn helhet.

8500SEK 4500SEK ink.moms
abstrakt tavla med målning av natur vatten textur

"Kulingvind"

80x100cm

Min personliga favorit av alla mina senaste tavlor, finns även som en print i en liten, begränsad upplaga (1500SEK). Jag fullkomligt älskar färgerna och mörkret i denna vackra målning. Klicka på tavlan för närbilder.

7500 SEK inkl.moms
abstrakt tavla med målning av natur vatten textur

"Mykonos"

50x70cm

Jag kallar den här tavlan för "Mykonos" då färgerna påminner mig om de vita husen med de blå dörrarna, stolarna i trä framför och omgivningen med klippor och vatten. Den lite mer virvlande himmelen är inspirerad av de smycken som jag minns såldes längs de mysiga gatorna, en otroligt vacker plats.

SÅLD
abstrakt tavla med målning av natur vatten textur

"Sovmorgon vid havet"

100x120cm

Jag älskar den här tavlan, för det känns som om den har tagit en sovmorgon. Vaknar upp till en himmel som redan börjat bytas ut från rosa till blå tillsammans med ett stilla vatten. Klicka på tavlan för närbilder.

SÅLD