INFORMATION & PRISER

Tjänster

Här kan du läsa mer om mig och mina tjänster. Bokar gör du enklast via onlinebokningen eller mail. Hittar du inte det du vill boka? Skriv till mig så hjälper jag dig!

Jag heter Camilla Lind och har arbetat som frisör sedan 2010. Jag är en noggrann och lyhörd frisör som älskar att ta hand om mina kunder. Jag jobbar mycket med färg och slingor för att skapa levande, dimensionella hår som passar kunden. Jag brinner lite extra för just slingor och att måla in dem på ett mjukt och följsamt sätt. Jag hoppas att du ska trivas hos mig och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Nedan kan du se hur min meny är uppbyggd. Priserna är frånpriser där det beroende på tid- och materialåtgång kan tillkomma upp till max 500kr på totalbeloppet (ej inräknat eventuell Add-On om du väljer det). Om du har ett väldigt långt/tjockt hår rekommenderar jag att du bokar extra tid för bokningen.

Vill du inte klippa i samband med din behandling? Inga problem, boka en tid som vanligt så reducerar jag priset med cirka 300kr. 

Hittar du ingen tid som passar? Maila mig så ska jag se vad jag kan göra. Håll även utkik på min Instagram för eventuella återbudstider. Kom ihåg att all avbokning sker via mail och senast 24h innan avbokad tid för att undvika debitering, gäller även vid sjukdom. För att undvika smittspridning får du ej besöka salongen sjuk.

Nedan kan du läsa mer om mina tjänster, hoppas vi ses!

90min från 1600SEK

1: Underhålla

Du är i grund och botten nöjd med nuvarande frisyr och önskar underhålla den. En kortare behandling för till exempel klipp och nyansering eller klipp och Olaplex-treatment.

Har du långt och/eller tjockt hår boka andra alternativet "2: Förstärka" som ger oss 30min mer tid (totalpris 2150kr)

120min från 2150SEK

2: Förstärka

Du är nöjd med ditt hår men önskar förstärka vissa delar för att få tillbaka frisyren dit du vill. En kortare behandling för till exempel en klippning och bottenfärgning, intensifiering av pigment eller en liten faceframe. Vill du slinga din utväxt ska du välja 3: Förändra.

180min från 3200SEK

3: Förändra

Du är sugen på en förändring och önskar se en lite större skillnad på håret efter ditt besök. Här passar de allra flesta färgbehandlingar in, till exempel en klipp och folieslingning, balayage eller helfärgning. Är du osäker på vad du ska boka och vill färga/slinga håret så välj detta alternativ.

Har du långt och/eller tjockt hår boka alternativet

+ Extra Tid 30min (+500kr)

240min från 4200SEK

4: Förvandla

Du är ute efter en förvandling, ett mer avancerat färgarbete med ett större före och efter. Det här är en längre bokning för till exempel color corrections, hår som kräver mycket tid eller för makeovers. Observera att stora makeovers ofta kräver flera separata sittningar innan målet kan uppnås, till exempel byta hårfärg från mörk till ljus. Maila mig gärna innan och låt oss bolla idéer.

Bokningar längre än 4h bokas manuellt.

60min från 950SEK

5: Klippning långt hår

Går endast att boka manuellt via mail. I alla mina behandlingar ingår tvätt, fön och styling. Klippning finns även som ett kortare alternativ för mina korthåriga stamkunder (cirkapris 550kr). Skriv till mig så hjälper jag dig gärna med din bokning.

Går ej att boka separat, endast i samband med behandlingar 1-5.

Add-Ons:

Olaplex +350kr

Hårinpackning +150kr

Brynfärg +180kr

Brynplock +180kr