Kontakta mig
INFORMATION 

Köpvillkor

* Ingen retur eller återbetalning.

* Tavlan köpes i befintligt skick där köparen granskar tavlan vid leverans.

* Betalning via Swish (kom ihåg att höja din beloppsgräns)

* Leverans måste diskuteras innan köp. Jag verkar främst inom Stockholms-området men hoppas kunna öppna upp för hela Sverige inom kort. Skriv till mig så kikar vi på det.

* Vid beställning av tavla bestämmer vi storlek och format. Ungefärlig färgskala och om det finns specifika önskemål diskuteras tillsammans. Jag tar gärna emot bild på vart tavlan ska hänga om ni vill. Tiden för en tavla att bli färdig varierar beroende på hur många projekt jag har igång samtidigt. En handpenning om 30% av totalpriset erhållles vid beställning och denna är ej återbetalningsbar. Under tidens gång kan jag komma att kontakta er för att visa hur arbetet fortlöper och öppna för eventuella önskemål. När tavlan väl är färdig kommer jag inte att göra några ändringar. Det finns inga garantier för att tavlan kommer att se ut exakt så som ni har tänkt er då jag vill låta kreativiteten flöda och känna mig obehindrad, men självklart kommer jag att ha våran diskussion i bakhuvudet. Känns detta osäkert råder jag er att köpa en redan färdig tavla istället :)

* Alla priser inkluderar 25% moms och företaget är godkänt för F-skatt.

* Rörande GDPR: Vid beställning av personlig konst kommer jag att spara dina kontaktuppgifter inför leverans och bokföring. Den information om dig som tas in är det du själv delar med dig av. Ingen information om dig kommer att delas med tredje part.

Vid ditt godkännande kan slutresultat i form av bild, text eller video på färdig upphängd tavla komma att delas i marknadsföringssyfte.

Hemsidan som drivs genom "Loopia" använder sig av cookies vilket ger oss möjligheten att utveckla användarupplevelsen ytterligare, genom insamling av statistik och information gällande hur besökare klickar sig genom sidan. Denna information används inte för att identifiera besökaren, utan för att se hur besökare interagerar online. Du som besökare är alltså anonym. 

* Vid frågor är det bara att maila mig.

Q / A

Vanliga frågor

Jag hoppas kunna inspirera andra kreatörer som är nyfikna på att också börja måla och här har jag samlat några av de vanligaste frågorna jag brukar få.

"Hur gör jag för att få till skrukturen i en målning?"

Men hjälp av flera tjocka lager med färg och ofta även akrylpasta kan jag "bygga" upp mina tavlor så att det får den härliga strukturen. Jag visar i flera videos på min Instagram hur jag målar abstrakt konst och skapar textur. Följ mig gärna där för massor av Behind the scenes, tutorials med mera.

"Har du gått någon kurs i att lära dig måla abstrakt konst?"

Jag har gått på några mindre kurser i färglära och akrylmålning på Folkuniversitetet i Stockholm. Där får du lära dig grunderna i att måla och komma igång med ditt skapande. Den stil jag målar är självlärd genom att jag har testat mig fram, kollat på Youtube och andra fantastiska konstnärer på sociala medier sen experimenterat hemma. Den abstrakta konsten har blivit väldigt populär och passar i många hem och inredningar och jag tycker det är roligt att se hur vi alla olika konstnärer tolkar den. Det finns något för alla!

"Vad behöver jag för att komma igång och måla själv?"

Till en början behöver du inte mycket, gör det enkelt för dig så att du verkligen kommer igång. Nedan är en lista på saker jag tycker om att använda:

- Canvastavla / Galleriduk. En färdiguppspänd målarduk på träram som finns att köpa i flera olika storlekar. Mitt tips är att inte köpa de billigaste, det blir skillnad med bättre kvalite. Du kan även köpa duk på rulle som du spänner upp själv.

- Färg av eget tycke och smak. Ska du måla lika tjocka lager som jag gör är akryl enklare då olja tar otroligt lång tid på sig att torka. Mina favoritmärken är Winsor & Newton samt Amsterdam. Om du vill testa akrylpasta är min favorit från Winsor & Newton.

- Verktyg, samma där efter eget tycke vad som funkar för dig. Jag använder mig av syntetpenslar, spatel och svamp. Även fingrarna är finfina verktyg.

- Fernissa. Finns i flytande form eller gas samt i olika utföranden, matt, blank, siden osv. En fernissa verkar som ett "top coat" på din färdiga målning och hjälper pigmenten att framträda mer och skydda dem efteråt. Tavlan skyddas från repor, damm och smuts.

Lycka till!