Kontakta mig
OM KONSTNÄREN

Studio Camilla Lind AB

Jag heter Camilla Lind och är en kreativ person med rötterna i Hälsingland, numera boende i Stockholm. Jag arbetar som frisör sedan snart 13 år tillbaka och har hela mitt liv älskat att pyssla. Måla, skriva, fota och skapa är något jag brinner för och har gjort så länge jag kan minnas.

Jag började att måla abstrakt konst i början av 2022 och det blev startskottet till detta lilla företag. Med hjälp av sociala medier har mina tavlor sålt slut redan innan de har blivit färdigmålade och jag har tagit emot flera beställningar på mer personliga tavlor. Nu är jag redo att testa mina vingar och har alltså startat företag och satsar stort på min nya kärlek. Jag hoppas att ni ska bli lika kära i målningarnas strukturer och färger som jag är. 

Alla mina tavlor är originella verk skapade med personliga känslor och timmar av reflektion. Jag arbetar med canvastavlor och akrylfärg av högsta kvalitet och alla tavlor har fått efterarbete i form av fernissa som skyddar tavlan från repor, damm och smuts. Jag hoppas att mina tavlor ska ge ert hem en personlig och vacker detalj i sin inredning, tveka inte att höra av er om ni har några frågor.

Varma hälsningar, Camilla Lind.