Kontakta mig
OM MIG

Studio Camilla Lind AB

Jag heter Camilla Lind och är en kreativ person med rötterna i Hälsingland, numera boende i Stockholm. Jag arbetar som frisör sedan 2010 och har hela mitt liv älskat att pyssla. Måla, skriva, fota och skapa är något jag brinner för och har gjort så länge jag kan minnas. Jag tror det är därför jag trivs så bra som frisör då jag får vara kreativ och "måla hår" samtidigt som jag träffar underbara människor.

Jag började att måla abstrakt konst i början av 2022 och det blev startskottet till detta lilla företag. Med hjälp av sociala medier säljer jag mina tavlor och tar emot personliga beställningar. Alla mina tavlor är originella verk skapade med personliga känslor och timmar av reflektion. Jag arbetar med canvastavlor och akrylfärg av högsta kvalitet och alla tavlor har fått efterarbete i form av fernissa som skyddar tavlan från repor, damm och smuts. Jag hoppas att mina tavlor ska ge ert hem en personlig och vacker detalj i sin inredning.

Och som nyhet 2024 är jag nu även egenföretagare som frisör. Jag hyr stol på mysiga Mayday Sthlm på Roslagsgatan 12. Det betyder att jag kan styra mitt eget schema och blanda målandet av tavlor med målandet av hår hur jag vill. Det är en dröm som gått i uppfyllelse att få göra båda delar och vara min egen. Tack för att ni är med mig på den här resan och tack för att ni gör den möjlig. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!

Varma hälsningar, Camilla Lind.